Calling Therapy - Don'T Say Brown, Say "Poskoka".

Ta hjälp av låssmed

Posted Jan. 18, 2018, 9:29 a.m. By poskoka Tags: Hus o hem

Det är väl jobbigt när man har låst sig ute eller att man har glömt nyckeln eller att låset har gått sönder. Ja det är inte något som man önskar ska hända. Det är ju väldigt segt om det är så att man råkar har glömt den och så står man där och bara väntar på att man ska få hjälp eller att nån i familjen som har nyckel ska kunna hjälp en. Men något som är väldigt smart och smidigt att göra är att ta hjälp av en låssmed, det kan vara bra att ha ett nummer inlagt i mobilen om man skulle behöva det. Man skulle kunna ha numret till Låsassistans i Hägersten så att man kan ringa dom när man behöver hjälp.

Bra att det finns hjälp att få

Ja man blir ju så glad när man får hjälp och man slipper stå ute och frysa eller att bli blöt eller något likande. Ja det är bra att ha lite såna nummer redo i fall det skulle hända något och det vill man ju inte att det ska men det kan ju hända även den bästa.
Ja det är mysigt att ha ett hus som man kan njuta av och det är bra att man har en bra och säker dörr med bra lås så att man känner sig trygg och kan sova gott om nätterna. Ja det är bra att se till att man har det så att det blir så bra och skönt som det bara kan bli. Ja det är så bra när det går att lösa på ett bra och enkelt sätt som man kan göra så att det blir så enkelt som möjligt om det skulle var så att man låste sig ute och inte kunde komma in. Det är bra att ha numret redo.